მომზადება:
სუფთად გაცრილი სიმინდის ფხვილი მოვზილოთ რძესა და მაწონში. ავურიოთ ერთი-ორი კვერცხი. ამოვაგუნდაოთ გუნდა, გავყოთ ორ ნაწილად და გავაბრტყელოთ. ერთი ფენა დავდოთ გახურებულ ქვის კეცზე, მოვაყაროთ 5-6 ჩ.ჭ დაფხვნილი იმერული ყველი, დავაფაროთ ზემოდან ცომის მეოე ნახევარი და გავაბრტყელოთ. ზემოდან მოვასხათ დაფხვნილი ყველისა და კვერცხის ნარევი.
შემწვარი გუფთები ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი