შემადგენლობა:
შეარჩიეთ 5 კგ წითელი ჭარხალი, გარეცხეთ. მოხარშეთ ( ძალიან მოხარშული არ მოგვიდეთ), შემდეგ ამოიღეთ და მოაცილეთ კანი. 10 ჩ.ჭ ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ 5ს.კ მარილი, 700 გ ნიახური, 700 გ ოხრახუში, 100 გრ ნიორი და ადუღეთ 5 წუთს, შემდეგ გადმოდგით და შეაგრილეთ.
ჭარხალი, ქილაში ჩააწყვეთ ფენებად, თან ჩააყოლეთ ნიახური, ოხრახუში, ნიორი, კამა, წიწაკა, დაფნის ფოთოლი,ზემოდან დაასხით ნახარში მარილით შეზავებული და თუ არ ეყოს, ადუღებული წყალი დაუმატეთ.
მაკარონის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი