გათიშვა

ჭარხალი ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო სალათი სოკოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი