წიწაკის მწნილი

შემადგენლობა:

მომზადება:

წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. შემდეგ დაასხი მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განმავლობაში. მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააციეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილაინი წყალი, დააფარეთ . 3-4 დღის შემდეგ წიწკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი,დააფარეთ ხუფები.

წიწაკის მწნილი

3.6 (72.14%) 28 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტომატის საწებელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი