შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწაკას დაუსერეთ წვერები და გააჩერეთ 24 საათი. შემდეგ დაასხი მდუღარე წყალი, დააყოვნეთ 2 საათის განმავლობაში.
მარილი და წყალი წამოადუღეთ, გააცივეთ. წიწაკა მოათავსეთ ემალის ღრმა ჭურჭელში, დაასხით მარილიანი წყალი,
დააფარეთ სიმინდის ტაროს ფუჩეჩი. 3-4 დღის შემდეგ წიწაკა მჭიდროდ ჩააწყვეთ ქილებში, დაასხით თავისივე მარილწყალი,
დააფინეთ სიმინდის ფუჩეჩი, დააფარეთ ხუფები.
კიტრის და პომიდვრის სალათი ზეთისხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი