შემადგენლობა:
მომზადება:
გარჩეული და გარეცხილი წითელი ჭარხლის ფოთლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, ისე, რომ ოდნავ
იფარებოდეს და მოვხარშოთ. როდესაც მოიხარშება, გავაგრილოთ და გავწუროთ. გავატაროთ ხორცსაკეპ
მანქანაში ან დავკეპოთ. დანაყილ ნიგოზს შევურიოთ წმინდად დაჭრილი მწვანილი ( ქინძი და კამა),მარილი,
წიწაკა და გავხსნათ ძმარში. ეს საკმაზი შევურიოთ დაკეპილი ჭარხლის ფოთოლს და კარგად ავზილოთ.
ზემოდან მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და ხახვი.
ისპანახი ნიგვზით |
chemi azrit sunelebi titqmis yvela sachmels uxdeba..