წვნიანი მაკარონით და ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

თავდაპირველად მაკარონს მოვხარშავთ და ასე გავაჩერებთ. ცალკე ქვაბში ხორცი მოვხარშოთ, მერე კი ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ. ეს ხორცი ჩავყაროთ მაკარონთან ერთად, პამიდორი ჩავხეხოთ და დანაყული ნიორი ჩავყაროთ, მაირლითა და პილპილით შევაზავოთ და ცოტა ხანი კიდევ გავაჩეროთ ცეცხლზე, ხომ წამოდუღდეს.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ჩიჟი-ბიჟი