წებოვანი კამფეტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

3 ჩ.ჭ რძეში ჩავყაროთ 4 ჭ შაქარი, 1/2 ჩ.კ სასმელი სოდა, ჩავსხათ 1/2 ჭ თაფლი სამურაბე ტაშტში ან მომინანქრებულ ქვაბში. ვადუღოთ და თან ვურიოთ, სანამ არ მოიხარშება ისე, რომ ცივ წყალში ჩაწვეთებული სითხე გამაგრდეს. შემდეგ დავასხათ კარაქწასმულ ხის ან მარმარილოს ფიცარზე და მაშინვე დანით დავსეროთ, რომ გაცივების შემდეგ ასვილად დაიჭრას პატარ-პატარა ირიბ ოთკუთხედებად. თითოეული კამფეტი შევახვიოთ პერგმანეტის ქაღალდში.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მკვახე პომიდვრის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. თეონა says:

    ეს ძალიან კარგი საიტი არის***

დატოვეთ კომენტარი