წაბლის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება: 

  1. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ცოტაოდენ მარილთან ერთად ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შეურიეთ 30 გრ შაქარი.
  3. კარაქი, დარჩენილი შაქარი და კვერცხის გული ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ წაბლის პიურე, ალუბლის ნაყენი და ურიეთ კრემისებრი მასის მიღებამდე. შუერიეთ ათქვეფილი ცილა. ცომი ჩაასხით ფორმაში, აცხვეთ 30 წთ. და ფორმაშივე გააგრილეთ.
  4. გაგრილებული ნამცხვარი ამოიღეთ ფორმიდან და მოაყარეთ ერთმანეთში არეული კაკა და შაქრის პუდრა.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თხილის პეჩენიები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი