შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი დავჭრათ თხელ ფენებად, დავუმატოთ მარილი და პილპილი, ღვინო და ზეთი. სწრაფად შევწვათ წინასწარ გაცხელებულ ტაფაში, გავაციოთ. ხახვი და სოკო დავჭრათ, შევწვათ. დავუმატოთ დაჭრილი კამა და კიტრი. ჭარხალი მოვხარშოთ. გავაციოთ და დავჭრად კუბებად. დიდი თეფშზე დავალაგოთ გარეცხილი სალათის ფოთლები, ფენებად დავაწყოთ ჭარხალი, ხორცი, კიტრი, სოკო და ხახვი. მოვამზადოთ სოუსი, რისთვისაც საჭიროა ერთმანეთში ავურიოთ ზეითუნის ზეთი. მდოგვი, ლიმონის წვენი. სოუსი მოვასხათ თეფშზე მიტანის წინ დაჭრილი მწვანილი მოვაყაროთ.
მაკარონის სალათი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი