ცხიმიანი ფხვიერი ცომი

მომზადება:

ფქვილი შუა ადგილას ჩავაღრმავოთ, შიგ ჩავასხათ არაჟანი ან მაწონი, კვერცხის გული, ჩავყაროთ შაქარი და მარილი. ავზილოთ ჯერ კოვზით, შემდეგ ხელით. მივიღებთ მაგარ ცომს. დავუმატოთ ერბო ან ზეთი , კიდევ  ვზილოთ კარგა ხანს. შემდეგ გავიტანოთ გარეთ და დავდოთ სიცივეში 20 -25 წუთით, რათა ცომი გამაგრდეს და არ აიწიოს. ასეთი ცომი გამოიყენება  ღვეზელებისთვის და სხვადასხვაგვარი ხაჭაპურებისთვის.

ცხიმიანი ფხვიერი ცომი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ისპანახის ღვეზელი ყველით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი