შემადგენლობა:
მომზადება:
ცხვრის გულმკერდი დავჭრათ სასურველ ზომებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვხრაკოთ ქონში
წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. როცა ხახვი შეწითლდება,დავუმატოთ ფქვილი, ტომატი,
დავასხათ ცოტაოდენი წყალი. ლობიო მოვხარშოთ ცალკე და, როცა ხოცი თითქმის მზად იქნება, დავუმატოთ კერძს.
მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, დანაყილი ნიორი და დავტოვოთ ცეცხლზე კერძის
საბოლოოდ მომზადებამდე.
ომლეტი "აღმოსავლეთ-დასავლეთი" |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი