”ცოცხალი” ხაჭო

შემადგენლობა:

მომზადება:

უცხიმო კეფიროს პაკეტი მოვათავსოთ საყინულეში მთელი ღამის განმავლობაში. დილით გამოვიღოთ გაყინული

კეფირი მაცივრიდან და ჩავდოთ საწურში, რომელსაც დოლბანდიც ექნება დაფენილი. კეფირი 7 საათის

განმავლობაში უნდა იწურებოდეს. ასეთი წესით მიღებული ხაჭო ”ცოცხალი”, ნაზი და გემრიელია.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

დამარილებული ლიმონი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი