შემადგენლობა:
მომზადება:
სოიოს დაასხით წყალი და გააცერეთ დალბობამდე( თუ მდუღარე წყალს დაასხამთ უფრო სწრაფად დალბება). დამბალი სოიო გაწურეთ.
ცხიში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი, დაამატეთ სოიო, 1 ჭიქა მდუღარე წყალი და გააგრძელეთ შუშვა. 15-20 წუთით შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი, ტარხუნა, ქინძი, პიტნა, დაასხით მდუღარე წყალი ( წყალმა უნდა დაფაროს სოიო), გააგრძელეთ ხარშვა. მწვანილი რომ ჩაითუთქება, დაამატეთ ტყემალი, ნიორი, წიწაკა და მარილი. ადუღეთ 5-10 წუთი და გადმოდგით ცეცხლიდან.
ნიგვზის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი