მომზადება:
დაჭერით 1 კგ ხორცი ბრტყელ ნაჭრებად, დაბეგვეთ,მოაყარეთ მარილი. დაჭერით ,მრგვალად 600 გრ
ბადრიჯანი, მოაყარეთ მარილი. დაჭერით 1 კგ კარტოფილი, 500 გრ პამიდორი, 3 თავი ხახვი,
მაწვანილი :ოხრახუში, რეჰანი. ქვაბში ჩადეთ ფენებად მსუქანი ხორცი, ბადრიაჯნი, პამიდორი,
კარტოფილი, ხახვი, მწვანილი, ისევ ხორცი და ა.შ. შედგით ქურაში საშუალო ცეცხლზე ჯერ
თაცდახურულში, შემდეგ კი თავღია. გააჩერეთ 1.5სთ.
შემწვარი ხორცი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი