მასალა:
მომზადება:
ხორცი, ბოსტნეული და სანელებლები. პამიდორს კანი გააცალეთ და მსხვილად დაჭერით. დაჭრილ ხორცსა და ბოსტნეულს მოაყარეთ მარილი, პილპილი. დაჭრილი ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. ზემოდან დააწყვეთ დაჭრილი პამიდორი. მორთეთ რეჰანის ფოთლებით და შედგით ღუმელში მაღალ ტემპერატურაზე 30-40 წუთით, სანამ ხორცი არ მომზადდება. ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი კი – ალყა-ალყა. წიწაკა მსხვილად დაჭერით, ბადრიჯანი ნახევარ რგოლებად, იმავე ზომაზე დაჭერით კარტოფილი. მწვანილი ხელით დააქუცმაცეთ. ქოთანში მოათავსეთ კარაქი ან დაჭრილი ცხვრის დუმა. შემდეგ შიგ ჩაყარეთ დაჭრილი ინგრედიენტები. ყურადღება მიაქციეთ, რომ ბოსტნეული ძალიან არ ჩაიშუშოს.
პიურე ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი