შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი, წყალი, შაქარი ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. დავფშვნათ ორცხობილა და კაკაო, კარაქი
ერთმანეთში ავურიოთ და ჩავასხათ მდუღარე მასაში. როცა ადუღდება, მზად იქნება და დავამატებთ
ნიგოზს, ამის შემდეგ კიდევ 5 წუთს ვადუღებთ და გამოვრთავთ. დავასხათ წინასწარ გაშლილ პერგამენტის
ქაღალდზე.დავახვიოთ ძეხვის ფორმის მსგავსად, გავაციოთ და შევდგათ მაცივარში.
რახათ ლუხუმი ფორთოხლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი