შემადგენლობა:
მომზადება:
1 კვერცხი, წყალი, შაქარი ავურიოთ და დავდგათ ნელ ცეცხლზე. დავფშვნათ ორცხობილა და კაკაო, კარაქი ერთმანეთში ავურიოთ და ჩავასხათ მდუღარე მასაში. როცა ადუღდება, მზად იქნება და დავამატებთ ნიგოზს, ამის შემდეგ კიდევ 5 წუთს ვადუღებთ და გამოვრთავთ. დავასხათ წინასწარ გაშლილი პერგამენტის ქაღალდზე. დავახვიოთ ძეხვის ფორმის მსგავსად, გავაციოთ და შევდგათ მაცივარში.
ხენდროიანი მილაკი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი