შოკოლადის რულეტი თხილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ სგუშონი, ვანილი, წყალი და ავურიოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი – ცომი უნდა გამოვიდეს ისეთი სისქის როგორიც ალადიკების ცომია. გამოსაცხობ ფორმაზე დავდოთ პერგამენტის ქაღალდი, წავუსვათ ქარაქი, დავასხათ მომზადებული ცომი, კოვზით შევასწოროთ ცომის ზედაპირი და გამოვაცხოთ 180 -200 გრადუსზე  15 წუთი. გამოცხობის შემდეგ ცოტა ვაცადოთ გაცივება და შემდეგ წავუსვათ შოკოლადის კრემი, გადავახვიოთ და თავზე მოვასხათ შოკოლადის განაჩე და

გავაფორმოთ თხილით და ქიშმიშით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შუ სგუშონით