შოკოლადის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. გააცხელეთ ღუმელუ 160 გრადუსამდე. დატეხეთ შოკოლადი და 2 ს.კ ნაღებთან ერთად ორთქლზე გაადნეთ, თან ურიეთ.
  2. კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე და შერუიეთ დაფქული ნუში. კარაქი, შაქარი, კვერციხ გული და შოკოლადიანი მასა ათქვიფეთ კრემისები მასის მიღებამდე და შეურიეთ ცილას.
  3. ჩაასხით ცომი ცხიმწასმულ ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის  პუდრა.

 

 

 

შოკოლადის ნამცხვარი

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ ატმით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი