შემადგენლობა:
მომზადება:
გაცრილი ფქვილი, მარილი, სოდა და გამაფხვიერებელი ავურიოთ. ბლენდერში მოვათავსოთ კვერცხი, რძე, შაქარი, ვანილი, ყავა და ავთქვიფოთ. დავუმატოთ კარაქი და კიდევ ერთხელ ავთქვფიოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. კვერცხიანი მასა დავასხათ ფქვილის ნარევს და კარგად ავურიოთ. შევურიოთ კაკაო და ავთქვიფოთ მიქსერით. ცომი მოვათავსოთ 26 სმ დიამეტრის ცხიმწასმულ ფორმაში და წინასწარ 160 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში. ვაცხოთ, სანამ გული გამოცხვება.
ნამცხვარი ამოვიღოთ, შევაგრილოთ და შაქრის პუდრი მოვაყაროთ.
ნამცხვარი ''მედოკი'' |
დზაან გემრიელია
ვინმემ გამაგებინეთ ეს ჭიქა რა საზომია 🙂 რამდენი გრამია?
100 გრ
amdeni kakao da kava???
დიახ.