შემადგენლობა:
მომზადება:
რძეში ჩავამატოთ შოკოალდი და წამოვადუღოთ. როცა გადმოვდგამთ ცეცხლიდან, დავამატოთ რომი ან კონიაკი, კვერცხსი გული ( გათქვეფილი). კარგად ავთქვფიოთ და დავასხათ წინასწარ დამბალი და მოდუღებული ჟელატინი, ვანილი, ცილა კარგად გავთქვფიოთ მიქსერით, შევათქვფიოთ ნახევარი ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი, დავამატოთ არაჟანი და ფრთხილად დავასხათ შოკოლადის მასას, კარგად ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში.
ნიგვზიანი ბურთულები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი