შოკმანჟე

მომზადება:

3 ც კვერცხის ცილა ამოიყვანეთ გათეთრებამდე, დაუმატეთ 1/2 ჭიქა შაქრის ფხვნილი და კიდევ თქვიფეთ.

გაადნეთ 100 გ კარაქი, 1 ფილა შოკოლადი,ამ ცხელ მასას შეურიეთ ათქვეფილი ცილა.

დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი 1/2 ჭიქა ნიგოზი ან თხილი.

ჩაასხით ჭიქებში და მოათავსეთ მაცივარში.

შოკმანჟე

5 (100%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მწვანე პომიდვრის მურაბა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი