შემადგენლობა:
მომზადება:
ბაჟეს გასაკეთებლად გამხმარი შინდი დაგვჭირდება. მას წყალში ჩავყრით და მოვხარშავთ. როცა ადუღდება, გადმოვდგამთ. წყალს გადავწურავთ, კურკებს გამოვაცლით და დავჭყლიტავთ. თუკი მჟავეა, ოდნავ წყალს დავამატებთ. შემდეგ ცეცხლზე დავდგამთ და სანამ წამოსუღდება, ფქვილს დავამატებთ, რომ გასქელდეს. გაჭყლეტილ ნიორს ჩავყრით და მარილით შევაზავებთ. ამ კერძს ცხელს მივირთმევთ. რაც მათავარია, ის ძალიან ჰგავს ბაჟეს
ბაბკა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი