შემადგენლობა:
მომზადება:
ღუმელი გავათბოთ საშუალო ტემპერატურაზე. ფქვილს შევურიოთ სოდა და გადავდოთ. ავთქვფიოთ მარგარინი, შაქარი, კვერცხი, ვანილი, ვურიოთ მანამ, სანამ კრემისებური მასა არ გახდება, შემდეგ ნელ-ნელა დავუმატოთ ფქვილი, ნიგოზი, ქიშმიში, დარიჩინი და თითო-თითო შვრია. კარგად ავთქვიფოთ. დავაწყოთ აირღუმლის ტაფაზე, თითო ჩაის კოვზი შორი-შორს. ირგვლივ რომ დაიბრაწება, გამოვიღოთ და ბადეზე დავაწყოთ. შეგიძლიათ ქოქოსის ფხვნილიც შეურიოთ.
ფარშირებული ავოკადო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი