შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტო

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ყვავილოვანი კომბოსტო და გაანაწილეთ საშუალო ზომის ყვავილებად. ყვავილები 10 წუთით

ხარშეთ მარილიან წყალში. შეაშრეთ წყალი. ათქვიფეთ კვერცი, ფქვილი და 100 მლ ცივი წყალი ისე, რომ

სქელი მაგრამ თხევადი ცომი მიიღოთ. ცომი შეაზავეთ მარილით და მუსკატის კაკლით. ტაფაში გააცხელეთ

4-5 ს.კ ზეთი. კომბოსტოს ყვავილები შეახვიეთ ცომში და შებრაწეთ ცხელ ზეთში, სანამ კანი ხრაშუნა არ

გაუხდება.

შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტო

2 (40%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორციანი ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი