შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი კარგად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. შემდეგ შევკუმშოთ,წავუსვათ კარაქი
,გავახვიოთ ფოლგაში და შევკრათ. მივცეთ ოვალური ფორმა და შამფურზე წამოვაგოთ.
შეგვიძლია ტაფაზეც შევწვათ. წვის დროს გამოსული წვენი ნელ-
ნელა მასვე მოვასხათ. როცა შეიწვება, დავჭრათ სასურველ ფორმაზე, დავაწყოთ ლანგარზე
და გარშემო შემოვუწყოთ მისსავე ცხიმში შემწვარი
დაჭრილი კარტოფილი. თუ გვსურს, შეგვიძლია მოვასხათ ცხარე საწებელიც.
ფარშის რულეტი ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი