შემადგენლობა:
მომზადება:
გაასუფთავეთ სოკოები. პატარა სოკოები დატოვეთ მთლიანი,დიდი სოკოები გაჭერით შუაზე ან დაკუწეთ.
გაფცქვენით და წვრილად დაჭერით ხახვი, თხლად დაჭერით ლორი და დაბრაწეთ მშრალ ტაფაზე,რომ
ცხიმად იქცეს. დაამატეთ კარაქი, დაჭრილი ხახვი და მოხრაკეთ შეწითლებადმე. დაამატეთ სოკო.
შეანელეთ სოკოს ნაზავი მარილით და პილპილით, დაახურეთ ტაფას და შებრაწეთ 20 წუთის მანძილზე.
სუფრაზე მიტანის წინს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.
შემწვარი გუფთა საფანელით |