შემწვარი საქონლის ენა

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ენა კარგად გარეცხოთ და ჩავდოთ მდუღარე წყალში’ 5-10 წუთი.

ნიორი გავფცქვნათ, გავჭყლინტოთ, დავუმატოთ

მარილი, ცოტა ზეთი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. გასუფთავებული

საქონლის ენა წავუსვათ მიღებულ მასას, ჩავდოთ

ტაფაში, დავასხათ ცოტაოდენი წყალი და შევდგათ ღუმელში.

შევწვათ ნელ ცეცხლზე 1-2 საათის განმავლობაში.

შემწვარი საქონლის ენა

5 (100%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თურქული გუფთები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი