შემადგენლობა:
მომზადება:
ამგვარად კარტოფილი კარგად იწვება, არ იშლება და რაც მთავარია, ზეთი ნაკლები უნდა. კარტოფილებს გავთლიღ და ოთხად გავჭღით. მერე წყალს გადავავლებთ. ცოტა ხნით სუფთა ჩაის ტილოში გავახვევთ, რომ გაშრეს. შემდეგ ავიღებთ ჯამს და მასში ჩავალაგებთ. მარილსა და ფქვილს მოვაყრით. ტაფაზე ცოტა ზეთს დავასხმათ, აკრტოფილს დავყრით და თავზე დავახურავთ. შიგადაშიგ მოვურევთ და 15 წუთში მზად იქნება.
გულიაში ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი