შემადგენლობა:
შიგთავსისთვის:
მომზადება:
ხორცის ფარშს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, პილპილი,მარილი და ცოტაოდენი წყალი. მიღებული მასა მოშუშეთ ზეთში და გააცივეთ. პომიდორს მოაციეთ კანი და დაჭერით რგოლებად.მოხარშეთ მაკარონი კანელონი.მაკარონი ამოავსეთ ხორციანი მასით და მჭიდროს მოათავსეთ ცხიმწასმულ ღრმა ტაფაში. მაკარონებს შორის ჩააწყვეთ ყველის თხელი ნაჭრები. ზემოდან გაანაწილეთ დაჭრილი პომიდორი, მოაყარეთ გახეხილი ყველი და მოასხით გამდნარი კარაქი. დააფარეთ თავზე და დადგით ცეცხლზე 30 -40 წთ.
ღვინოში მოშუშული თევზი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი