არომატულად შემწვარი გოჭის ხორცი!
მომზადება:
გოჭი კარგად გავასუფთავოთ,გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. ძალიან წმინდად
დავნაყოთ წინასწარ ცხელ წყალში დამბალი წიწაკა,ნიორი,ქინძი, კამა,ოხრახუში, რეჰანი. ეს ყველაფერი გავხსნათ
ნიგვზიდან გამოხდილ ზეთში და გოჭს წავუსვათ როგორც შიგნით, ასევე გარეთ,ამ ნაერთის მაგიერ, შეწვის დროს
შეიძლება ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბო ან წყალი.გოჭი შეიძლება შეიწვას როგორც ღუმელში, ასევე ნაკვერჩხალზე
შამფურზე წამოცმული.
ხბოს ხორცი ბულიონით |