შემადგენლობა:
მომზადება:
სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა დავჭრათ სიგრძეზე. ამოვაცალოთ გულები, დავაწყოთ
ქურის ტაფაზე,შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და შევწვათ. მზა ბულგარული
წიწაკები გავაციოთ და ფრთხილად მოვაშოროთ კანი. შეწვის დროს გამოყოფილი წვენი შევურიოთ
1 ლიმონის წვენს. ნიორი დავჭრათ წვრილად. შემწვარი წიწაკები გადავიტანოთ თეფშზე,
მოვაყაროთ მრილი,პილპილი,მოვასხათ ლიმონის წვენი,ზეთი, შევფუთოთ და შევდგათ
მაცივარში 40 წთ.
ლობიოს და სტაფილოს სალათი ძმრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი