შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ გაზქურა 220 გრადუსზე, გამოსაცხობ ფორმას გულუხვად წაუსვით კარაქი, ბანანს მოაშორეთ კანი და გაჭერით თითოეული გრძლად , ლიმონის კანი გახეხეთ და ცედრა მოაყარეთ ბანანს, შემდეგ გაჭერით ლიმონი შუაზე, გაწურეთ და წვენი მოასხით მთლიანად ბანანის ნაჭრებს, ამასთან დაშაქრეთ ბანანის ნაჭრები და მოათავსეთ ფორმაზე. გამოაცხვეთ გახურებულ გასქურაში 10 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ ბანანი თეფშზე, ზევიდან დაადეთ ნაყინი, მოაყარეთ ორცხობილა , მოასხით ლიმონის წვენი რაც დაგრჩათ და ასევე მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი .
კომშის მურაბა |
აუცილებლად გავსინჯავ…… მგონი კარგი იქნებაა…;):)
ძამთრისთვის ზედგამოჭრილი არ ჩანს