შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი გავთალოთ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ სიგრძეზე, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10-15 წუთს.
შემდეგ ხელით კარგად გავწუროთ და დავჭრათ სიგრძეზე წვრილ ნაჭრებად. წვრილად დაჭრილი ხახვი
მოვხრაკოთ ზეთში. დავამატოთ გამზადებული ბადრიჯანი, ცოტაოდენი ზეთი და ერთად მოვხრაკოთ.
შეიძლება შევურიოთ 1-2 ს.კ ძმარი.
კვერცხი ლორით და კარტოფილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი