შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილი, კარაქი, არაჟანი, ყველი და მარილი მოზილეთ, რომ მიიღოთ ერთგვაროვანი ცომი. გაახვიეთ ცომი ფოლგაში და 1 სთ შედეთ მაცივარში.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გააცხელეთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. ცომი ორ გრძელ პერგამენტს შორის მოაქციეთ და გააბრტყელეთ, დაჭერით სხვადასხვა ფორმები. დადეთ ცომი საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ 10 წთ.
ჰამბურგერი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი