ყველიანი ბურგერი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1.  გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.
  2. ათქვიფეთ ნაღები. შეურიეთ ხაჭოსებრი ყველი. შაშკვლამი გარეცხეთ და შეაშრეთ. შაშკვლამი წვრილად დაჭერით და შეურიეთ ყველიან კრემს. დაუმატეთ მარილი და პილპილი.
  3. ცომი გააბრტყელეთ, გამოჭერით 6ს, დიამეტრის რგოლები და საცხობ ფირფიტაზე დაალაგეთ. აცხვეთ 10 წთ. სანამ არ შეყავიდფერდება. გამოიღეთ, გააგრილეთ და თითოეული რგოლი ორ ფენად გაყავით.
  4. ქვედა ფენებზე გაანაწილეთ კრემი და დააფარეთ ზედა ფენები.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი