შემადგენლობა:
მომზადება:
ყვავილოვანი კომბოსტო დაამუშავეთ და გააცალკევეთ. ცალკე მოათავსეთ ფქვილი, ათქვეფილი კვერცხი და ცალკე
ჯამში მოათავსეთ ერთად საფანელი, ყველი, მარილი და უცხო სუნელი – კარგად აურიეთ. ყვავილოვანი კომბოსტოს
ნაჭრები სათითაოდ ამოვლეთ ფქვილში, კვერცხში და ბოლოს საფანელიან ჯამში. მოათავსეთ საცხობ ფირტიტაზე,
მოასხით ზემოდან 3 ს.კ ზეთი. შედეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 30 წთ.
გამომცხვარი თევზი პომიდვრის სოუსით |