შემადგენლობა:
მომზადება:
ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ საშუალო ზომის ნაჭრებად,ძირებს მოაცალეთ ზედმეტი ფოთლები,აადუღეთ წყალი, ჩაამატეთ მარილი ზომიერად, და ჩააწყვეთ კომბოსტოს ნაჭრები და გათუთქეთ ისე, რომ კომბოსტო არ მოიხარშოს. ( საკმარისია 2-3 წუთი დუღილი). ამოიღეთ საწურზე.
სოუსი:
ხორცსაკეპ მანაქანაში გაატყარეთ ნიგოზი ან ათქვიფეთ ბლენდერში. ბლენდერში ჩაყარეთ ნიგოზი, ნიორი, უცხო სუნელი , წიწაკა, მარილი, ჩაასხით ადუღებული წყალი, ათქვიფეთ, თუ მასა ძალიან სქელია, ჩაამატეთ წყალი. სოუსი გადაიღეთ მოზრდილ ჭურჭრლში. ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარებულ ნიგოზს დაამატეთ დანაყილი ნიორი, წიწაკა, უცხო სუნელი, მარილი. მცირე ულუფებით დაასხით მდუღარე წყალი და მოურიეთ.
ყვავილოვანი კომბოსტოსათვის მომზადებული სოუსი საშუალო სისქის უნდა იყოს. მოთუთქული კომბოსტოს ნაჭრები ჩაალაგეთ სოუსში.
აჯაფსანდალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი