შემადგენლობა:
მომზადება:
ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ და ჩაყარეთ ადუღებულ წყალში. გააჩერეთ 5-7 წუთი. შემდეგ
ამოიღეთ და დაჭერით ძალიან წვრილად. დაუმატეთ ყველი, საფანელი, კვერცხი, დაჭრილი ნიორი
და მარილი გემოვნებით. კარგად აურიეთ. გააჩერეთ 15 წუთი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ სასურველი
ზომები და დადეთ საცხობ ფირფიტაზე. შედეთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე 10-15 წუთის
განამვლობაში.
ნიგვზიანი ხარჩო |