შემადგენლობა:
მომზადება:
ნახევარ ლიტრ წყალში გავხსნათ 5 ჩ.კ ( თუ ხსნადი ყავაა), ან 7 ჩ.კ დაფქული ყავა და მოვხარშოთ.
ცალკე მოვხარშოთ შაქრის სიროფი, რისთვისაც 1 ნაწილ წყალზე უნდა ავიღოთ 1,5 ნაწილი შაქარი, ვადუღოთ 15-20 წუთი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაციოთ.
სპირტს ჯერ დაემატება მოხარშული ყავა, შემდეგ სიროფი. სასურველია, დავამატოთ კიდევ 5-6 წვეთი რომის ესენცია და 50 გრ კონიაკი.
ყავის ლიქიორი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი