შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი მოვხარშოთ, გავაციოთ, გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან,
ოხრახუშთან და რძეში ჩამბალ პურთან ერთად. ჩავახალოთ კვერცხი, მოვაყაროთ პილპილი,
მარილი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ, პატარა ზომის ყაბაყები გადავჭრათ სიგანეზე,
კოვზით ფრთხილად ამოვაცალოთ გულები და ოდნავ დავამარილოთ. ყაბაყები გამოვტენოთ
ფარშით, გადავუსვათ ზემოდან მაიონეზი და შევდგათ
ღუმელში 200-220 გრადუს ტემპერატურზე.
შემწვარი ღვიძლი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი