ყაბაყის და შოკოლადის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, შაქარი, იოგურტი, ზეთი და კარგად ათქვიფეთ. შემდეგ დაუმატეთ ვანილი,

ფქვილი,კაკაო, სოდა, გამაფხვიერებელი და კარგად ათქვიფეთ. ბოლოს დაუმატეთ გახეხილი ყაბაყი

და კარგად აურიეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ პერგამნეტიან ბისკვიტის საცხობ ფორმაში,

შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 30 წთ. შეგიძლიათ გააფორმოთ შოკოლადის მინანქრით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თხილის ნამცხვარი