ღორის ხორცი სოკოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. სოუსის მოსამზადებლად მოხალეთ ფქვილი, შეურიეთ არაჟანი, დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ მარილი და ადუღეთ შესქელებამდე. დაუმატეთ აჯიკა და გაწურეთ.
  2. ღორის ხორცი დაჭერით 6 ნაწილად. დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი,პილპილი, შეწვით ჯერ ტაფაზე ღორის ქონში, შემდეგ-ღუმელში.
  3. სოკო დაჭერით წვრილად და დაასხით ღვინო.
  4. ოურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და შებრაწეთ ხორცის შეწვის შემდებ დარჩენილ ცხიმში. პურზე დაალაგეთ ღორის ხორცი, მოახით სოუსი და სუფრასთან მიიტანეთ სოკოს გარნირთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი