შემადგენლობა:
მომზადება:
დავჭრათ ხახვი და ვაშლი. ღორის ხორცის ფილეს გავაცალოთ ქონიანი ნაწილი,
დავასხათ ზეთი ტაფააზე და 20 წუთის განმავლობაში შევწვათ ტაფაზე.
გადმოვიღოთ ცალკე, ამასობაში ამავე ტაფაზე შევწვათ ვაშლი და ხახვი.
შემწვარ ფილეს წავუსვათ მდოგვი და მოვაყაროთ ქონდარი, შავი პილპილი( ყველა მხრიდან).
შემწვარ ვაშლს და ხახვს დავადოთ ფილე და შევდოთ ღუმელში 15 წუთით და კერძი უკვე მზადაა.
გამომცხვარი თევზი სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი