ღორის ხორცის რულეტი

შემადგენლობა:

მომზადაბა: 

  1. ღორის ხორცი კარგად დაბეგვეთ. მოაყარეთპილპილი და მარილი.
  2. ყველი დაჭერით თხლად და თნაბრად გააანაწილეთ ღორის ხორცზე. ზემოდან მოათვსეთ ცხვრის შებოლილი ხორცის თხელი ნაჭღები. გადაახვიეთ რულეტისებურად. შეკარით ძაფით და შედგით ღუმელში 1-1,5 სთ.
  3. რულეტი დაჭერით და მოათვსეთ ლანგარზე. მიირთვით დაკონსერვებულ ბოსტნეულთან და ცხარე საწებელთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფარშის რულეტი ბრინჯით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*მაია says:

    Mომეწონა

დატოვეთ კომენტარი