მომზადება:
ჩავასხათ ქვაბში წყალი,ჯერ კიდევ ადუღებამდე ჩავყაროთ სიმინდის ფქვილი იმდენი,რომ წყალმა მიიღოს
ფქვილის ფერი. როცა წყალი ადუღდება,ქვაბში ჩავაზილოთ სიმინდის ფქვილი და სუთით ვურიოთ სწრაფად.
კარგად რომ ჩაიზილება, ვშუშოთ დაახლოებით ნახევარი საათი. კიდევ კარგად ჩავზილოთ,ცოტა ხანს
გავაჩეროთ ცეცხლზე და ამოვიღოთ თეფშებზე წყალში ამოვლებული ჩოგნით. ფქვილის ჩაზელის შემდეგ წყლის
ჩამატება აღარ შეიძლება.
გებჟალია |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი