ღვიძლის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გააღლვეთ ცომი ოთახის ტემპერატურაზე. გულის გასაკეთებლად: დაკეპეთ ხორცი ძალიან წვრილად

დაამტეთ 2 კვერცხი და ორცხობილა. გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი. გაადნეთ კარაქი და მოხრაკეთ ხახვი.

აურიეთ ერთმანეთში ხახვი, ხორცი, ოხრახუში, მაიორანი  და სალბი. დაუმატეთ ბრენდი, შეაზავეთ მარილით

და პილპილით. მიღებული მასა მოათავსეთ ფენოვან ცომში, შეკარით და შედეთ ღუმელში

საშუალო ტეპერატურაზე, სანამ ცომი ყავისფერი არ გახდება.

ღვიძლის ღვეზელი

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჰამბურგერი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი