შემადგენლობა:
მომზადება:
ღვიძლი დაჭერით ნაჭრებად. გაფცქვენილი ხახვი და ვაშლი დაჭერით 8 ნაწილად. მწვანე წიწაკას მოაშორეთ
გულები, თესლები და დაჭერით.
გაადნეთ კარაქი და დაბრაწეთ ღვიძლი რამდენიმე წუთის განმავლობაში. შემდეგ ამოიღეთ და თბილად
შეინახეთ. ხორცის წვენში სწრაფად მოხრაკეთ სოკო, ხახვი, ვაშლი და მწვანე წიწაკა. მორიგეობით აასხით
შამფურზე ხორცი, ბოსტნეული და ზეთისხილი. შეწვით ზეთში ყოველი მხრიდან 5 წუთის განმავლობაში.
შეაზავეთ მარილით პილპილით, ბუგლარული წიწაკით.
ხორცი სოკოთი |