შემადგენლობა:
მომზადება:
პურის ნაჭრები შებრაწეთ კარაქში. ღვიძლი დაჭერით და შეწვით ზეთში. შეურიეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შუშეთ კიდევ 2 წთ. დაუმატეთ ჭვინო, მარილი და პილპილი. შუშეთ 20 წთ. გადმოდგით და გააგრილეთ. ღვიძლიანი მასა ცხიმთან ერთად გაატარეთ საცერში. დაუმატეთ ჯონჯოლი და ოხრახუში. მიღებული მასა წაუსვით პურის ნაჭრებს და გააფორმეთ მწვანილით.
საფირმო აჯიკა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი